Unknown Unknown Author
Title: Renk Körlüğü Lens Fiyatları
Author: Unknown
Rating 5 of 5 Des:
Renk körlüğü için kullanılan kontakt lens fiyatları 750 tl' den başlayarak, 1500 tl kadar artabilir.Gözünde sadece renk körlüğü hasta...
Renk körlüğü için kullanılan kontakt lens fiyatları 750 tl' den başlayarak, 1500 tl kadar artabilir.Gözünde sadece renk körlüğü hastalığı bulunanlar, kromojen lensin bir adedi için 500 tl bütçe ayırması gerekmektedir.Kromojen kontakt lens her iki göz içinde kullanılması gerektiği için toplamda ayırılması gereken bütçe 1.000 tl'dir.
Miyop ve hipermetrop olarak tercih edilmesi durumunda kromojen lens fiyatı bir adet için 600 tl'ye bir çift için ise 1.200 tl'ye çıkmaktadır.Ödeme çeşidine göre kredi kartına taksit yapılabilmektedir.Ödemenin nakit veya eft olarak yapılması halinde % 5 iskonto yapılarak indirim uygulanmaktadır.
Renk körlüğü için lens kullanacak kişide eğer astigmat problemi mevcut ise kromojen lensin astigmat içermesi gerekmektedir.Bu durumda kullanılacak kontakt lens çeşidi astigmatizma dizayna sahip bir toric kromojen lens'tir.Toric kromojen lenslerin fiyatları bir göz için 750 tl, her iki göz için kullanılması halinde 1.500 tl'dir.

About Author

Advertisement

Yorum Gönder

 
Top